Hype för den som bryr sig.

→ Logotyp och grafisk identitet

Wehype är specialiserade på influencermarknadsföring på Twitch, med kunder som EA, Square Enix och Microsoft. Verksamheten har ett stort antal influencers kopplade till sig, som tillsammans kan skapa hype för ett varumärke genom samlade kampanjer i sina kanaler.

Designen togs fram i insikten om hur hype inte kan skapas utan omtanke, och hur hjärtat i verksamheten handlar om att förstå och bry sig om sina ambassadörer. Övergripande färg och form sattes med en fot i marknadsföring och en i gamingvärlden.

”När vi inledde samarbetet med Jesper Holm Designstudio hade vi en vision om att fånga essensen av vårt varumärke som vi ville skulle andas tech, innovation och gaming på ett lekfullt men ändå seriöst vis i en ny varumärkesprofil. Genom en ny uppdaterad logotyp, symbol, font och färger som lyckas med allt detta är vi fantastiskt nöjda med resultatet. Jag kan varmt rekommendera Jesper som inte bara levererar ett förstklassigt arbete, men även ett proffsigt och alltigenom trevligt samarbete. Det var ett sant nöje att få möjligheten att arbeta tillsammans!”

– Maria Penelle, Head of Brand and Communications