Redo att starta, utveckla eller skala upp ditt bolag?

→ Logotyp och grafisk identitet

Uppsala Innovation Centre är en av landets främsta företagsinkubatorer och acceleratorer och rankas som en av världens 5 bästa företagsinkubatorer enligt UBI Global. Ägare till UIC är till lika delar STUNSUppsala kommunSLU Holding och Uppsala universitet Holding. UIC fokuserar på affärsidéer med innovationshöjd.

Logotypen och färgerna togs fram med utgångspunkt i verksamhetens hjärta: U:et står för den heraldiska skölden och mörklila för tradition och historia. I:et står för entreprenören i centrum och orange för energi och mänsklighet. C:et står för framtiden och rosa för kreativitet.

Typografin är vald för att ge en samtida känsla av innovation. Baserat på logotypens grundformer togs grafik fram, som ger möjlighet att skapa unika och intressanta bakgrunder och bildhållare.

”Att arbeta med Jesper Holm Designstudio är alltid smidigt och roligt. Hans snabba återkoppling på telefon och mejl, förmågan att vara flexibel och kreativ, kompetens och servicetänk lyser igenom i allt han levererar. Att uppdatera UICs grafiska profil för att spegla vår identitet är något som Jesper har gjort utomordentligt och han har tänkt innovativt när han har tagit fram en helt ny manual för att lyfta vår verksamhet. Från uppstartsmötet till leverans och efterarbete har hans service varit på topp. Han har varit öppen, rak och tydlig från start och kommit med egna, kreativa förslag. UIC kan varmt rekommendera alla att arbeta med Jesper Holm Designstudio i ert nästa projekt om ni vill ha högkvalitativ leverans (och roligt samtidigt). Med fullt förtroende för Jesper kommer vi fortsatt vända oss till Jesper Holm Designstudio i kommande projekt.”

– Vedrana Ilic, Uppsala Innovation Centre