Kontakt

Jesper Holm
Art Director
studio@jesperholm.se
073-384 09 15

“Att välja Jesper Holm Designstudio som leverantör för vårt brand- och kampanjarbete bland många duktiga leverantörer visade sig vara enkelt. Jesper är i en klass högre än alla andra, trots sin ungdomlighet och lilla organisation. Det som avgjorde var inte bara att han förstår uppstartsbolag och hur man kan se på nya produkter ur ett nytt perspektiv utan kanske mest hans inlevelse, kunnighet och bevis på bredd. Han är som ett paket av Pathos, Logos och Ethos i samma person. Och därför är jag mäkta imponerad av Jesper. Han frågar några extra gånger, stämmer av och levererar stort.

Så när vi tillsammans tog fram produkterna Vintertvål och Sommartvål fungerade allt perfekt från Jespers sida. Det kändes tryggt. Han har med stor påverkan och kreativitet bland annat lyckats skapa så pass bra design och perfekta layoutdetaljer att vi nu ständigt får spontana kommentaren “Oj – va snygg förpackning och vilken häftig logga” från våra kundkontakter. Ingen överdrift!

Jag kan bara tacka och bocka för att vi får jobba med honom och samtidigt ge Jesper Holm Designstudio de absolut bästa rekommendationer.”

– Arthur Strandberg, VD Active Non Toxic AB

Designstrategi

Logotyp, identitet och varumärkespositionering

Visualisering

Illustration, ikonografi och bildkoncept

Digital design

Hemsidesdesign och digitala designmallar

Tryckt design

Tryckoptimerad layout och löpande produktion